неделя, 8 април 2012 г.

Дяволска работа

Малкото дяволче извади скритата пила от джоба си и ядосано взе да чегърка катинара. От както пусна домашното порно със секса на майка си и баща си в нета, вечер го заключваха така. Ама те не знаеха с кой дявол  аджаба си имат работа. Бил само на три години, глупости. Тъкмо му е време за дяволии. И все му опяваха да не излиза сам, щял да си навреди. Ха, ха, ха. Затова ли на три, рогата му са двайсет сантиметра, опашката трийсет. А от косми не му се вижда мъжкия атрибут. А и не трябва. Разни дърти дяволи да му го мерят с метъра и да се чудят, кой дявол е баща му.
Излезе, но вече беше ранна утрин и беше закъснял да изненада спалнята у дома.  Свари безгрижните си родители преплели опашки, косми и други неща да спят своя неделен сън.
Вярно бе. Можеше да ги изпревари и да свърши куп дяволии. Хората днес спят до дупка. Рядко  тук, там ще има някоя чистница да вдига патардия. Ама ще и пусне триста и педесет волта ток за секунда и ще и направи прическата без пари.Тъкмо ще уплаши себе си в огледалото.
На оня пияния ще му сложи в бутилката веро, от най доброто. От кога му се играеше на балони. А и той е така спиртосан, че няма да усети. И без това не е осъден за катастрофа,  време му е. Като го изпие и хоп към небето. Ще си помисли, че отива при  Дядо Боже. Да, ама не. Изважда тръбчиката с топлийката и бум при него, ха, ха, ха.
И без това неговите все му опяват, че няма ни един в дупката му.
После ще надникне някъде да хапне, че у дома манджите мязат на буламач. От дяволии майка му изобщо не гледа какво слага в казана. И току ще вземе да си строши зъбите. Я с някой пръстен, я с някоя гривна. Нейните де. Да не си помисли някой, че ядат хора. Не, че не им се е искало. Но досега щяха да се изтровят и ни един пуст дявол нямаше да остане.
Та ще се намъкне при някоя кулинарка и ще се натъпче като попско дете на задушница.Пу, пу да не е. За попското дете. Задушницата става. Голяма патаклма , голямо ядене.
После ще обърка на кулинарката подправките, не може без нищо. И като стане това, онова..... Най му е драго да каже, - не знам какво е станало, дяволска работа.
И тъй като все пак неделята не е безкрайна и дъртите ще станат и те да свършат нещо, ще се отбие на още едно място.
При някои разгонени млади. Да им гепи презервативите. И след девет месеца ще разбере. Ако си гледат детето, ще ги изтърве. Това става доста често. Но ако нещо ги сръчка ( не той). Нещо по-страшно от дяволи. И бебето осъмне къде трябва и не трябва. Разбирате ли къде ще е душата???? Долу, при него. 
Айде да бяга. Че порното се събуди. Може и да хване някой обеден кадър. Като завърже катинара с някой дяволски косъм.

Няма коментари:

Публикуване на коментар