петък, 1 юни 2012 г.

Операция " Дечкова поляна "

"Икар" от квартал "Дечкова поляна", беше вече във ваканция и спокойно си кибичеше на компа още като си отвори гурелите.
Преди да продължим да разясним няколко неща:
Щом е ваканция, значи " Икар" е някой пребъден вече ученик. И щом  е "Икар", значи има ник като всички нормални щъкащи из нета. И съвсем естествено, аз няма да разкривам името му.
Та, още от сутринта с препълнена чаша  какао, "Икар" се беше тръшнал пред компа.  От няколко дена влизаше в  линиите на спец частите и се заливаше от смях ( не с какао). По някаква си причина те си имаха камери навсякъде. Явно някой по-горен  смяташе това за нормално. Сега и той мислеше така.
Ама тия пазители на реда( ха ха ха), не се занимаваха с фитнес, учения, тактика или нещо подобно. 
Започваха деня си с масаж ( на цялото тяло, до върха на пръстите). И няма да разкрива сега, кой го прави. Спец части са това, не е игра. А който го интересува, ей го нета.
После си правеха педикюр. Два часа, ве. И да знаете как се разлютиха, когато трябваше да правят поредната си операция в село " Забита урва".
Така до обяд.
Оффф  забрави, че всяка сутрин се събираха в огледалната зала да пият кафе в железни канчета. Обаче на челна стойка. на това отгоре бяха ....не казва.
За обяд излизаха цивилни отсреща. А външната камера ги следеше като разгонена кучка и "Икар" им знаеше менюто до последната троха. Започваха с розови кълнове от.... А а а това е държавна сигурност, точка.
Такова е и следобедното им плуване, облекло и компания.
Както се хилеше в истерия, въобще не чу разбиването на вратата.
- Долу на земята. Легни ти казвам. Махни си ръчищата от клавиатурата. Бързо по бельо. Имаш ли флашка някъде. А диск. казвай, че ма ...... а .
От колко време се занимаваш с организирана престъпност в Интернет? Кой друг е замесен? Брат, сестра ( майка и татко не умеят), братовчеди, приятели.
А ма ти си голям терорист, бе. Каква е  тази окупация.
- Ало, цвете едно. Тук цвете две. Операцията е завършена успешно. Престъпника е хванат. Опита се да избяга и затова е малко посинен. Побързай да дойдеш, че след пет минути телевизията е тука.
- Ало, босилек. В ковчега всичко е иззето. Палете свещите за смъртта на престъпността.

Няма коментари:

Публикуване на коментар