неделя, 3 юни 2012 г.

Сърбелът да ти почука на вратата

Сърбел си е в чисто мъжки род, но си е жена. На това отгоре, сто процентова. Нахална, припряна, бърза, хитра, измамна, красива ( когато трябва). Все женски работи. 
Не се слагат в сметката разбира се разните му там шетни, като може да накара ( принуди ) някой друг да ги свърши. 
Тия шетни не идваха отгоре, щото Господ си няма друга работа. Тя ги създаваше и после бам на полюлея да гледа сеир. То кога ли една жена не е над главите, ама.
И днес както винаги беше запасала престилката, извадила нощовите и наредила материала на масата за своите топчета ( хапчета, бонбонки), които щеше да замесва.
Дрън, дрън. Беше кръстосала крак връз крак със своята  мини и пишман-чесана пола и дръпна шалтера, матеряла  да се прави сам. А тя в това време си наплюваше  субкти и начините да  си получат дозата сърбел.
Сърбелът е различен и тя трябва така да го разпредели, че да им пасне по техен образ и подобие.
Още си спомня когато  остави полусляпата си баба да върши нейната работа. А тя в това време набираше жертви на " Карибите ".
Да вземе дъртата Сърбелка, да сложи сърбел за секс на осемдест годишни. Внукът им позеленял от яд и станал на сърбел от краста, която дъртата трябваше да хвърли на  биволите.
А на един депутат, сърбел за милостиня. Раздал си богатството на най-бедното село. А те вместо да се зарадват, от почесване по главата влезли в психото.
А една мутра взела да прибира болни кучета и котки и да им лекува сърбелите по козината. Те, вместо да се умилкват. Получили сърбящи тикове на зъбите.
Баба си купила от аптеката прах за сърбел от комари. Вместо това, сега има сърбел от пари.
За толкова години веднъж се кютна да легне болна. Стомашно устройство някакво и бяха пъхнали, та чакаше да излезе. Щерката я замести. Нямате си на представа  какво нещо е това младото поколение. Хич не са хора. Всичко обръщат на игра с животинки. Ако не беше се съвзела, току всичко  се  превърнало в  Джурасик-паркова, сърбяща топка.
Сега да си слага топчетата в джобовете и да гледа право, защото има три лели. И то не какви да е. Три, еднояйчни Сърбелки. Само я дебнат да сгафи. Отдавна са се заканили да направят сърбяща, земна инвазия до три галактики.
Айде, че надничат. И от сърбели, да не дойдат извънземни такива.

2 коментара:

  1. :))Започнах да се оглеждам за сърбели около мен!Вчера бях на събиране на 25 годишнината от завършването на гимназията.Главата ми се люлее още,не знам дали това не е сърбел ???:)))

    ОтговорИзтриване