четвъртък, 23 август 2012 г.

В подробности за Photoshop CS3 или вече има да се фаля

Да не повтаргам. Не питайте, що стара версия? Що така? Що онака? С една дума. Не съм банка "Антинари " ( ако кажете коя е тая банка и от де, пу ха ха ха)"
Сега ще се хваля. Ма първо на бързичко малко предистория.
Начи преди двайсетина дена. Малкия тука дето им звяр ( комп) рече че има Фотошоп на български. За езиците  вече съм разяснила. Ура, тута и се натресох с  програмата. И без това PhotoScape вече ми беше скучна и забравих да влизам в нея.
Ако бях започнала с Фотошоп, щях да се откажа на секундата. Ма я съм си инат.
Един ден гледах като необрано лозе. После я напълних с мегабайти от глупости и старчока взе да кашля. Може да се каже, че днес е аптека. По  папки, цвят и тем подобни. Освен няколкото основни операции едната от които е колаж с която се занимавах, днес научих съвсем ново нещо за мен.
От вчера си търсех четки рамки. Правя такива колажи. Но или бяха боклук или твърде тежки за моя комп. ( разбирам ги а, ха ха ха.)
Днес опитах и се научих на два вида рамки. Изрязани и и така да се каже голи или PNG рамки.
За целта съм сложила една моя снимка на галерията в Добри. Един елемент четка. И двама избраници, които няма да се сърдят.  Гло и  Митко.

пп За целта не съм чела нищо. На собствен усет. Не питайте колко пъти съм бъгвала програмата. един рестарт и е пушка.1 коментар: