неделя, 7 октомври 2012 г.

Игра на думи



Вчера  във Фейса Кръстю рече:
 "Днес искам да кажа нещо толкова мъдро и дълбоко, че никой да не разбере за какво става дума!"
Аз рекох днес да го използвам и да измъдря нещо. А вие от своя страна да го разтълкувате да видим кой ще улучи моя   доста скрит замисъл  :)

Взе да се  катери по дървото. Ма тва не било лесна работа. Отдолу му викаха ууууу. Отгоре ееее.  Сякаш на тия отдолу се е изходил на кратуните, а за тия нагоре не им стигаха листата да си скрият срамните работи и ще им вземе  от техните.
Тя и неговата започна да расте де. Може и някой да му завижда от долу. А ма  никой не се заема с това катерене щото ще се хързулне. А той  с кръв и кал успя.
Ей го тука сега всички гледат накриво и всеки точи я нож да му клъцне работата. Я триона да му отреже клона. Но засега няма страшно. Дори и да се съберяха на ято, техните ще натежат и един по един ще се счупят. В тая работа събирания просто няма.  Затова си  избра най дебелия клон, само за себе си.
Ще ги изсече всички до един и ще паднат долу при ууууу тата.
Тряс, тряс, тряс. Това дърво е расло  само за него.
И дум на земята. 
Едно дърво няма равновесие само с един клон. И то дебел.
( той може да е паднал по два начина, но го е срам да си признае)

Айде чакам. Въпреки, че не се надявам някой да седне  да нищи нещо. Все пак е опит да разцепя еднообразието на " светая светих " Блогосферата"

4 коментара:

  1. А защо не се катери по собственото си дърво. Дървета много и за всеки има, ако потърси. Като го намери, може да се катери по него или да си го сече. Може да полегне под дървото и да чака да узреят плодовете. Може да си избере и такова без плодове, че да не го тупнат по главата:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. 1 Какво означава с прости думи това " Взе да се катери по дървото" :)

      Изтриване
    2. Ами това е неестествен начин на придвижване :P

      Изтриване