събота, 27 октомври 2012 г.

То бива скука бива, ама

Днес изби мряната на ичиглийския гьол. И не е мряната само, Да ме прощават или са вдигнали петълата, или някоя (някой) има натиска чаршафа, или е настъпило великото селско преселение и обхождане ХЕИ обикола на панелка шейсе квадрата и една трета челяд.
Тва последното го свърших за три часа.
Извадиха им космарлаците на те килими бе. Не са къдреви, не са пан, вълна не са и камила също. Май извънземно и сега нета е изумен.
У фейса всички са се врътнали с едни неща още от сабахлам. Ще речеш мрежата е превзета от терористи и понякога се виждат нечлено развити неща и всички на десет кюшета.
Дори и Астор да дойде и ме натръша, пак не мой вдяна кой какво е видял, чел разбрал и го пуска да манджаросва с магия фейс потока. 
Все едно всяка ФЕЙСеля( всяка неделя), виждам. Само дето тука идва внезапно и все си обърква деня.
Всеки си оди де оди у пущинака или гингирлика и като сметне  че баба Гуна. мисли на Далай Лама и прочее, цената на енергията,   асфалта и чубриката за вест и новина, ги напуща. А другия не чул и не видял, пак пуща.
Все ми се струва( не знам дали няма слухове веке), че тубата и ви бокса щели да фащат гората..
То сега и котката прай клипове за чудо и приказ, но не се връзва и на двата  музикални сайта. Измери опашката, дран с джиесема и хоп коментари три деня и три нощи ( може и в АХА, не казва).
Най-вече щипки, топлийки и кламери  се използват за да се събудят зхаождащите. Не може да ги няма па хич. Движат се призрачно и гледат с вампрската си периферия.
- Ма .. му стара, не съм псувала от културното мероприятие. Тва може да не върви, но ще подбера междината пряка..
Я зе се помъчих като тия по горе ма нъцки. 
Няма еротика. Няма днес

' Няма да кацна на дланта ти
ще натежа с уморения си поглед
духам в очите рома'
с трите капки измий дъхът си.

Имам чувството, че всеки влиза у фейса да драсне клечката на некое посинено ребро в маршрутка  на неучтив продавач, на овце и говеда в бюрокрацията и там да гии подкара доколко може. И след това да се усмихне с оная скрита дето държи в ръба на джоба

И най накрая ще добавя пак с компота от сливи дето вече е в стомаха на некои.
Нали не са ви останали още в устата ( сливи) и сега по една, по една се тряскат на клавиетурата.
Инак Фейса в скоро време ще има нужда от ноев ковчег. Щото авторските неща стават трудно
Веки се бои о конфликти, защото има различно мнение. Понякога стават и патаклами за кой крал, взел, не питал и го турнал за свое. Но все пак и доста по добре.
Представяте ли си един поток.
Да кажа че все пак ще има и пейстнати чужди.
Но да не бъдем все пак мързеливи и да одим да разнищваме кюлоти, уиски, козметика и други така важни неща в сайотовете дето са родени.
Да си фъргаме сливите, кайсиити, плодовете и  всякакъв зарзават и да отключим езичната си клавиетура  за лаф. Дори глупостарен е по от некои неща.
Инак нема да сме нет ааа не ми се казва.

По горе съм драснала, че авторските неща стават трудно. Това е (професионално изкривяване за блога. Един свободен разговор( по интереси глупости даже) може да излекува главоболие. Опитайте бе темерути. Не пълнете потоците с шаш, беш куку и скука

Няма коментари:

Публикуване на коментар