четвъртък, 3 януари 2013 г.

Много щастие започва в държавата, начи. И то в началото на годината

Умрях си от щастие. А тъкмо си мислех да се отдам на дълбока, тежка поезия ( драсканици в рими). Докато не забучих без да искам  през прегледа на печата на телевизора.
Тооо, нали всеки съзнателен гражданин това прави( гледа телевизия). Аз съм си несъзнателна. 

Обаче днес се вторачих и спрях и моите ръчни и мисловни действия. И сега тия последните са щастливи като един бръмбар. Не майски , торски ми колорадски. Така са решили карикатуристите. То таам в Колорадо други животни няма щото. А и трябва да ядем на Бойко картофите.

Сетих се. Те са щастливи от поредния гаф и ни праскат и нас от щастие. 

То затъ тука  няма щастлива природа и решил някой да замени мръсните, отсечените или присвоените гори с чужди. Види се тва не  щастливо обстоятелство за карикатура. А там кви ще ни турят не знам! Като изредят животните ще разберем к'ви сме.

Сега примерно са решили, че и прасето трябва да щастливо. До другата Коледа за сформирането на прекрасни, вратни пържоли, шишчета, луканки, суджуци и кайма, му трябват 6  на 6 кв метра.
Вземайте рулетки, че аман са ви пържолите.

В същото време и затворниците били нещастни поради същите обстоятелства.  За да греят обачеее трябва да дойде 2019 година. Повече не разбрах.

И накрая мнооого щастливи майки. Решили да правят децата си звезди. Някои от които са бебета. Поради тая причина една фирма забогатяла доста, а те са вътре с 2040 лв

Все щастливи неща начи. Не видях кои са драскачите, нито карикатуристите. Но все ни изреждат покрай другите щастливи животинки, щастливи обстоятелства и други подобни.
Нашето щастие на хора е малко, таааа.....!


Няма коментари:

Публикуване на коментар