вторник, 9 април 2013 г.

Как да си повдигнете счупения стол

Поста е отреден за жени, по принцип. Но нека да гледат и мъжете.
Ако сте получили  от сина, дъщерята или някой благоразположен един хубав стол за пред компа.  И единствения косур му е, че механизмът му за повдигане се е скапал и ви отказват да ви го направят. Или не им стига фантазията. Дребнички сте. Боли ви гърбът, вратът и други субекти на крехкото во тяло. И ви е писнало да си подлагате възглавки, одялца и дюшечета за да се кьорите в монитора без сакатлъци.
Таа. Намиргате две полу свършени тикса  и ги срязвате. 
Вземате изолирбана на мъжа си и една ножица и катурвате стола на земята. Опъвате толкова, колкото може да се повдига.  Не може да слагате три тикса, нали. Но на някой може и да му стигне едно.
Както е срязано тиксто, го обръщате обратно с лъскавото надолу. Навивате пръстен преди дебелата ос на стола, като стискате здраво. После хубаво облепяте с изолирбан. И гледайте да не пропуснете пръстена на тиксото, който опира на оста на стола. МислЪ, че като се въртите много, пръстена ще се протърка и  скоро  носът ви ще опре до масата.
Той рано или късно, пак ще опре. Зависи от килцата :)  Запасявайте се с полу свършени тикса, вместо нов стол от сто и педесет примерно. Само заради нивото.

Ето го и резултата.






Няма коментари:

Публикуване на коментар