петък, 30 юли 2010 г.

Объркваща годинка

Когато не се знаеше смисъла на блога, тя не съществуваше. Бъдещата и стопанка се е слисала, решила да пропише. Не че не го е правила в някакви тетрадки. Но и се струваше като отминало с някакви забрадки. Реши и тя да се курдиса на компа да е модерна, не че му разбира за да му е вярна. Там ще си драска и нарича някакви изречения и свои мисли които няма да забрави. Все нещо имаше да се подрежда , думите все бягат. Всяка влиза и излиза в каквото си поиска, затова се подредиха в блог Объркваща работа. Но и сега приличат на копчета без риза.
Но въпреки нагъгрената панделка, сплетените думи, изядените букви и още куп невзрачни навързала дойде ЕДНА годинка, и каза.
- О Объркващo ти порасна вече, изправи се и тук ела. Днес приключваш с бебешките страсти. Ще вадиш брашно от думи. Нека са специални за трапезата, стихове от пасти. Ще объркаш гостите добрички за пореден път, но със червено. Остави за друг път дребните сълзички. Друг път ще се мръщиш, по- за малко. Ще е жалко в този ден да свиваш вежди. А и често сменяш своите одежди. Вече си голяма и често ще се налага да извадиш, е е е е онази усмивка ти приляга.
Благодари на всички Гости които бяха с тебе толкова добрички. За тях и торта днес ще има, нищо че не си се упражнявала в кулинарство цяла ЕДНА година. На върха и ще сложиш своето начало за да не забравиш колко черно има да измиваш и да го забравиш, и колко много бяло да възпяваш. И да си останеш същата когато стана ДВЕ, чу ли. С една единствена промяна, че имаш думата в себе си, къщата, блога или тетрадката Объркваща работа. Защото ти си си на своята площадка!

13 коментара:

 1. За много години !!!
  Имаш неповторим, уникален стил и словоред, който не може да се сбърка с друг!
  Пожелавам ти най-вече здраве, радост и желание за писане ! :)

  ОтговорИзтриване
 2. :) Аха, да си останеш същата и като станеш на две!
  Честит Рожден Ден!:)
  Цунки-гунки! :)

  ОтговорИзтриване
 3. Честит Рожден Ден!:))) Все така да пишеш...

  ОтговорИзтриване
 4. Честит рожден ден!
  Все така объркващо вълнуващо забърквай думите и мислите! А също и премените... така си себе си...
  Много здраве, усмивки и щастие!
  И мноооого рождени дни на Объркваща работа!
  Усмихнат ден! :):):)

  ОтговорИзтриване
 5. Честит объркващ рожден ден!
  Поздрави и усмивки!

  ОтговорИзтриване
 6. Честито! Продължавай да ни забъркваш и нас в твоите объркващи работи!:)

  ОтговорИзтриване
 7. Ай, честито!
  Много усмивки!
  :)

  ОтговорИзтриване
 8. Честито! :) Още много такива блогодни ти пожелавам. Хубаво е човек да се обърка при теб. :)))

  ОтговорИзтриване
 9. Честита годишнина! Май те чета от самото начало и мисля,че днес никой не може да отрече,че правиш нещо хубаво. Само малко повече самочувствие ти трябва.

  ОтговорИзтриване
 10. Благодарим на всички Гости, които и днес бяха пак добрички. Ще продължваме да ви объркваме когато ни посещавате. А днес Благодарим с Объркваща за хубавите думи които ни пожелавате! :)

  ОтговорИзтриване
 11. Честито!
  Извинявай, че на патерици, ама къде съм бляла вчера пак...
  Все така да ни пОбъркваш ;)

  ОтговорИзтриване
 12. Благодарим! Ще ви пообъркваме винаги когато влизате тука.

  ОтговорИзтриване