четвъртък, 7 октомври 2010 г.

С Blogger пак сме накриво




От сутринта с Blogger се гледаме накриво. Дали защото много ме обича е решил да ме изненада. Пуснах пост в политическия си блог и по едно време бутонче за споделяне. Първо си помислих дали не съм ставала насън та влизах в кода на шаблона. Там освен бутона на ТБЛ, друго няма. После разглеждах притурките, няма такава. Сетих се за полето за публикация. Какво беше учудването ми като видях бутона там като екстра, но не е маркиран като такава. Чудя се дали Кикито ми слага този бутон в блога ми с пръста на Blogger обаче. Сега ще чакам кефа му да го махне. Не ми харесва, не го понасям и не харесвам кич от бутони. Ще стане като заглавка на джава. Няма да слагам линк към другия си блог да не се намери и грам умисъл, ще приложа снимчици.
Прилагам не маркираната екстра вътре и бутона в блога. Който желае може да я види в Промяна, моят политически блог.

4 коментара:

  1. Руми, къде, да му се невиди, е настройката за тези бутони? Искам и аз да ги разкарам. Сигурна съм, че я видях някъде, ама не се сещам, и сега не мога да намеря.

    ОтговорИзтриване
  2. Виж сега влизам компа беше заграял. Влизаш в дизайн после там където е полето за публикация пише редакция там. Ама аз не мога няма маркировка тая чума и си седи.

    ОтговорИзтриване
  3. Ма аз я махнах. Не знам защо така при тебе. :?

    ОтговорИзтриване
  4. АААААААААААААААААААААААА! Намерих ги!

    Търсиш в ейчтиемела
    share-button sb-email
    и тъ-нъ - туитър и прочие

    Те са едно под друго. И триеш.

    ОтговорИзтриване