неделя, 12 декември 2010 г.

С годишната бъркалка в старото гърне 2010


И аз като мерудия в манджата да се турна. Както правят другите, реших да поразбъркам в старото гърне 2010, ама донякъде.
Не може сега тука да си изтипосам всички кирливи ризи на мегдана. Те всъщност за мен може да са бели или цветни. Но ще станат кирливи като ги извадя да ги разнасям, не като ги разнасят.
Не съм толкова пропаднала, де. Иначе казано, стискам си някои неща.
А годината си беше осеяна с битки. А аз както обичам да се наричам бунтар, но с дръглив кон се слагах на всички. Тя моята каруца кога ли е вървяла точно по пътя, та.
Спечелих една битка!
Не с колелата които скърцат всеки ден. Почивка им се се ще на тия моите от вътре. С моя дръглив кон-живота, който храня и бутам всеки ден, след дълга борба спечелихме. Макар и малко наполовина. Но срещу тая бюрокрация-държавата, толкова.
Малките които пиша като минуси или плюсове, не слагам в сметката. Те са за стимул, да се изправям. Някакви камъчки.
А иначе дали съм здрава? Ами мърдам все още. Струва ми се, че днес като видя слънцето, вдишам глътка въздух, моята обвивка ме слушка значи съм добре. То идеално има ли?
Тази година получих повече усмивки! Показаха ми начин за изхвърляне на някои "боклуци"зад гърба. Или било по-простичко да не ги виждам. Намери се кой да ми слуша врънкалото, така да се каже. Имах на кого да кажа каквото си искам, или на мен да ми се каже.
Какво работя ли?
Ха ха ха
Драскач на блогове. А а а а, за успеха не питайте. Че и в три. Леле, каква ли лимка съм имала в главата си през тази година. Може и да са повечко. Или моята личност се е раз з з з множавала.
От къде да знам какво е ставало в отминаващата година. А за 2011 въобще нищо не знам.
Чакам да видя! И се надявам, разбира се!

3 коментара: