вторник, 12 април 2011 г.

То бива куцуз ама

Днес ми се сбъгясва нещо. Мисля, че не съм блокирала и не съм пипала. Преди време я вапсах с едни изображения, но Модзилата ми беше на английски.
И на трите блога я няма притурка за последователи. Ма не че я няма, не се визиолизира нещо. То и тая за последни постове в Объркваща идва и си отива като миндова кучка.
На това отгоре по блоговете, Объркваща не е излязла с новия си пост.
За новия не казвам и там двечки ги няма.
Вчера оня Ф, днес Blogger.
Ама гледам на някои са си там, голям куцуз съм. Може да има и други жертви, а и не знам какво е точно.
Аз за всеки случай и история чистих , няма файда. Сега ще чакам да се нагъбясват к'во друго. Ама тия мрежи сякаш ме мразят ааа. Карай да пуши.

ВСИЧКИ ПРИТУРКИ СА НАЛИЦЕ от преди малко.

4 коментара:

  1. Има такива моменти, дето се редуват да ти късат нервите. Най-добре наистина да ги оставиш да се набъгясат, те са като малките деца - като не им обръщаш внимание и спират с маймунджилъците. :D

    ОтговорИзтриване
  2. Не ги знам кога играят там е работата :))

    ОтговорИзтриване
  3. :D Има и по-тежки случаи. На една приятелка напълно и е блокирал профила във фейса, въобще не може да влезе в него, всеки път и изписва различни съобщения. А аз си помислих, че го е изтрила, защото от него при мен са останали само личните съобщения, всичко друго - лайкове, коментари, снимки, клипове, все едно никога не я е имало. И понеже беше в депресия напоследък звънях да я търся ... Аман от тез софтуери,пфууу!

    ОтговорИзтриване