вторник, 20 септември 2011 г.

Шанс

Стамат не четеше книги. Т'ва буквите го беше пръждосал на тавана още кога трябваше да прескача демокрацията, кат татул насред селска улица.
Кой ще си фърга кирливия леф даден по милост от чорбаджи Лянос или хер Филер за артия. Все едно после да обикаля с кучетата казаните за боклук. Ама она кметицата ги е озъбила и тва си е тяхна мера и ще се мре от глад.
Или да не плати на оня скубач Неона, ха ха ха. После ако се намери мераклийка за секс, и съд за бащинство до дупка. Ми к'во са прайва в тъмното.
А така като се върне размазан от навикване в разпиляния работен ден, си пускаше Пайнер.
Надуваше с Ивана и патроните и грабваше пушката.
- Стамаееееееееееееееееее.
Няма да отвори! Пак чукаше оная дърта кукумявка отгоре. Кога я няма, непрокопсания и син режеше дърва с едни метъли та чак му опадаха космите. Сега му се подигравха на обратен. Не било мъжествено да си гладък.
Ще види тя като и засили и Азис с обичам те, ахааааааааа
И филмите не му бяха присърце, подтикваха скритите му страсти.
Все си мисли, че ако гледа криминалета ще се превърне в масов полицай без надзор и ще започне да раздава правосъдие по своему. Ще почне от ония на първия. Онова наркоманче редовно разбиваше колите пред блока. Ама чий син беше , а.
Да не говорим за някой с картечници. К'ъв мерак го гонеше. Ще запаше няколко ленти и ще ги гони до границата . Не го интересува наши ли са, чужди ли са. И без т'ва те разбират само от чуждо, не мое. А бе ще убие някой михлюзин и ще го затворят до живот.
За ония романтики чопа му беше забягнал на сто и педесетата серия ли беше ...
А беше друг Стамат. Само, че оня умря или се покри и мисли да забягва някъде където ще му дадат шанс да не е само скот, добиче или просто робот.
И той може да чете и да гледа филми. Само някой да му даде шанс за живот за да се бори за него!
Стаматееееееееееее......

Няма коментари:

Публикуване на коментар