петък, 21 октомври 2011 г.

Айди стиа с тия избори ва бате е е е

Айди стиа с тия избори ва бате е е е.
Още от преди предното, аз Асан събра родата. Записа, оф тва ни гу знай. Утбеляза с знак. Ма ний сми голяма рода на предната майла и до в нас, кво знайш. Та напълни една варел с ора и са приготви усул, усул за тва да са избирва.
И кво да ни на мислиш, чи ша събира кибабчи и на кифте. То и бирата са завтечи, куга Асан стисна ръката на .... ни казва. Асан е преминал през унува небесну светуло на всичкииити цветуве и е събирал дажи и лилави слонове, мммхааа. Саму, чи излязуха надуваеми и са спукаха на Ашету в казаня. На тези бяхми са нагласили на сухуту дет гу искат в маркера. Не бе, супераркера с многуту салами и шпек. Ми така дее.
Асан ни знай да бруи, ма от недобриви хартии разбира. Щот гу изловиха кат лисица в дим с... тва е на другуту мясту. Та най- аресва оня Алеко. А ма квоту падни.
Та на тва родата от дирето, беарлету, майлата, и на братвалити оф кварталите рушевет и проврат са юрнахада са угляват.
Да, ама не. Ималу и други по, по дет им одрънкан ладилника и хастаря на ласталона. И не били сигани. Хванали са у кризвата някаква. И дажи на камънити на батиту нямалу рабута. Овсити им ги фаналу трап. А кравити , луда леропа. А картофити ги изловил байски бръмбар.
Та взеха ни преднината, ляба и всичкута анжиклама с избурната дегеларация.
Та стига с тия избори ва бате, няма вече на нас нищо.

Няма коментари:

Публикуване на коментар