петък, 25 ноември 2011 г.

Шеговитите прибежки на Google до в нас

Днес имаше три начина с блога да дозлеем на нета. Явно това не е съвсем безнаказано както си мисли някой. Щото си писал по едно, а Гуглето ги праща по друго.
Не, че нещо. Ма понякога се чудиш дал не си ставал насън или си се утроявал примерно.
Но "неведоми са пътищата Гугленски". А бе както четох нейде, хумор да става.

Най-интересното е социално търсене по името Румяна Попова. От скоро си махнах ника заради неуредици с однаквяване на имена. Сега заради една певица ( починала), намазвам и аз. Мразя риба и съм го споменавала доста, но ме търсят с ям риба и ми мирише на риба. Също така един израз буди подозрение, че някой търси нещо друго, не стихчета -билка едно парченце и си там.

С блога сме всичко друго но не и къщата на баба яга. Верно сме силни на приказка. Но не сме споменавали за костюм и обувки за кръщене. А на бой сме налитали но чак пък с гипсирани пръсти и космати ботуши. И как ще си преграждаме с паравани за стая и после ще си светим светещ камък- лампа, хич не знам.

Също така често се появява гъбарник. Мойм сме брали :))) .Обаче чудното идва, че сме брали уникални гъби. И най вече отровни гъби. Ха ха ха ха- урааааааааааа.
Вижте лъжа е, че в блога сме писали за кварц. Все пак тука не е минодобивно дело.
И не знам от де има акъл тва Гуглеее, че сме картотека за целувки снимки, мърдащи картинки, картинки на кученца, разни картинки.

И най- важното, започнали сме да ходим голи на работа ( демек така си драскаме с блога). Толкова сме били уморени ( с блога) да зяпаме некъв popka erotik, щото там имало hubavi maje и заигравки.
И после за да ви се завие свят с Объркваща пишем за лапай патката, цицки и големи срамни устни.

Накрая ( с блога) ви развиваме на чист английски global warming и ви изпращаме с караконджул и скрипя.

пп Тва последно май съм аз ха ха ха.
Сигурно ще има и още, обаче не изтраях заради ония думички в червено. Голям дерт са ха ха ха.

2 коментара:

  1. Ама за рибата не си права:))). Трябва да има нещо тука, защото помня, че се оплакваше един ден.Признай си, че я обичаш:)

    ОтговорИзтриване
  2. Дам ама в свинска разновидност на пържола с гъби :))

    ОтговорИзтриване