петък, 2 декември 2011 г.

На беснуване

Аз мисля, че ми израсла черна вълна за чорапи и други защитни срества, щото идва зимата. Та рекох докато си расне я от към Фейса, я от към Блогер да ви ръсна та да си оплетете да не студувате.
Е па може да са решили ( от вчера за Блогер), че в дъното на всеки рол има белина, парфюм или хранителни продукти. Най- вече последните. Щот ако се разготвя, ще литна една педя пред всеки рол.
Сиа да не се сърдят готвачите там. А ма я удрям на личен. Не съм кат на филм и не удрям СЕО. Да не говорим, че сал се каня да фъргам тука голи мъже. Тогава всички ролове или ще ме държат на банер или Блогер ще ме " арестува " за три месеца.
Да не говорим за Фейса. Не Мачкова. Ще стана на Лайкучка, щото имам толкуз големи провинения и лая та са не чувам.
СЕГА ако някой не иска черната ми вълна ще се гелосам на перчем . В банята има токоз помади, че ум а ти зайде( чак не ги знам кви са). ха ха ха
Обаче докато не взема да се покаже белия косъм малкооооо по- нагоре в роловете, не знам дали ще излезе некво пишман стихче, мисъл или квато е там драсканица.
А това е драсканица, ве.
Предварително благодаря на всички гости, които посетиха това беснуване и посмяха да си вземат по един черен косъм вълна.
БЛАГОДАРЯ!

пп А сега да изпробвам в кой край на ряката съм :)))

2 коментара: