четвъртък, 2 февруари 2012 г.

НЕ [стадно] на клавиши

Някой си мисли, че мога да пиша само стихчета. Поради тази си причина едни ги четат а други не влизат да не хванат чума, ха ха ха. Дреме ми на ...... шапката.
Да бе да, само стихчета. Тези, които са ме опознали дори и в нета усещат нещата. Знаят, че езика ми .... опс .... клавишите ми са раздвоени. Та в един момент излизат змии и гущери. И не щото се смятам за важна. Някой сметнал, че е хванал Господ за шлифера. Мисли се за важен. Аре сега да не удряте на политика. Кой как иска да си го върже. Само, че някои цял живот се делят.
На миронос, плевенска, селска, умна но все овца. Оффф бе и коч. Така се събира само в своето стадо и си мисли.- Аз съм вълк, аз съм вълк. Пак си пасе трева. Па се и зоби с малко по изискан зоб, доколкото той си мисли. Разликата е, че блее малкооо по силно. Прави се на водач. И се гнуси от храната, порядките, вълната, пътеките на другите. Въпреки, че той ги води.
Ама нали са овце, пляскат му. А той не ги вижда.
Харесва само своя кръг. Тези, които се смятат за вълци. Но всъщност скришом бягат да пасат и да си душат под опашките, като си мислят, че не ги гледа някой.
Има и единаци, които ядат " чисто месо". Но винаги наричат себе си овце, а те са истинските вълци които никой не вижда. Няма да си цапат устата я.
Опс, клавишите....

пп Всяка прилика с някой е случайна. Който се познае, да му мисли сам.

5 коментара:

  1. тъй, тъй, втора ;) (аз си те чета, мога ли да пропусна объркациите ти)

    ОтговорИзтриване
  2. Няма объркване :) Кочовете са за овцете, а пи4овете сме и ко4ове (смях)

    ОтговорИзтриване