неделя, 6 май 2012 г.

" Сиганин " в настроение

Днес съм в голямото си настроение. Също като вчера, де. Саму, чи  сползвам  Гергьовдена  за парлама да почна по тъмно. То и в другите дни не му цепя басмата, ма не натискам толкуз баса на колоните ( глупости на таркалетата, все същото). Да се пукат душманите. Ако ни са пукат, да си затварят джамовете и дурамите. Пука ми на коня, чи някой дреме  през три. Или сай полял с кайвету си от мойта прикрасна, разгонена, вълча музика.
И мезе имам. Ни е вълчо, нито кучешко. Кучетата са за вас, дет си апвате на примоции. Сиганин такова ний иде, сал чисто. Отде имал пари? А ма сте будали, веее. Въпрекито нащи събратя по казанити, ний сме доста заможни ора. Не слушайти, чи взимами помощи. Бройката ний толкоз голяма, чи ако взимахми всички, хазната щеши да се продъни. А и с  тях само хляб.
Щом няма рабута в държавата, ний си я създавами. Жилиза и магистрали, колкот щеш. А така държава ни тачи. Ми кой е държавата ли?
Първу, тукашната полиция.- 10%
Ду негу прукурора - 10%
Съдията същу. - 10%
15% и за адвокатина.
15% за депутатина дет сме избрали.
Е другуту за нас. Не мислете, чи е нищо. Тва е цяла рода сиганки, Немойм се сравнява с някои българи дет са голямата работа. ма не ни и треба. Щот ни е мила кратуната . Некой да чувал застрелян сиганин с двасет дум куршума. Ццццц. Затува съм с голямо настроение  и ми дреме на .... чи някой ни спал, ни ял или не пил кайве.
Айди и на вас, Честит Гергьовден! И засилвайти музиката. Ич да не ви мига.

4 коментара: