петък, 8 юни 2012 г.

Питай котката

Тъй като те смятам вече за своя любимка, искам да ти дам съвети и за блога. И не ми излизай с номера, че е личен. Ако беше така, нямаше  да драскаш. Щеше да си кюташ в някоя миша дупка и мишоците щяха да те заобикалят кат чумава.
Блога ти има трафик като мишка без опашка. Хайде сега и трафик нещеш, имало спамарски капани. А бе що за глупости са това, ако и тука не покажеш колко голям ловец си на умната мисъл. Особено, като не ти виждат косматата физиономия.
Като казах косми. В блога нямаш ник'ви  линкове  или постове за епилация, масаж ( всякакъв вид), козметика. Това се търси. Разкрасяват се хората. Ти искаш да им белиш душата, аааааааа.
На т'ва отгоре нямаш позитивно, китки, лаленца. Да струи едно такова розово , ауууу. Който влезе да си излезе пречиатен.
Оф, това беше ако сложиш един кръст. Ама сложи бе. Един голям и някаква молитва там. Ако не християнско то мюсюлманско, будиско, еврейско. Сега пъченето на вяра е на мода. А може да си намислиш и некоя секта.
А може и ергени. Ти само думи, думи. Ама ти секс не правиш ли бе жена. Едно време ората се криеха да гледат, а сега всичко е явно. Ти си хукнала стихчета да ми драскаш. и искаш да ти налитат в блога. Сякаш не помниш кога бягаха по гаражите за една келява касета. Сега за един келяв блог ( блогове), да изтърват толкова много секс из нета. Я питай някой, дали в къщи прави пълна програма. А да видим к'во ще каже?
Поне се хвани да сготвиш нещо свястно. От твоите буламачи, проплака печката, тенджерата, свекървата и друи тем подобни мебели. Примерно  " Пържола  азорзо  на гъбено плато аферфе ".И снимка, непременно
Като не умееш да тровиш околните, ми давай за топките. Дали за две или една все тая. Важното е двама да бягат като шашави из една поляна и накрая да уцелят дупката. И това нещеш.
Музика тогава. Пишеш две думи. У ууу аааа. И пускаш една с едни като дини и по горе, като кокошо дупе. Трафика ти ще е със скоростта на светлината.
Новини бе. Копвай новини. Кой умрял. Кой се блъснал. Кой с кого спал. Кой на кого или коя мирисал. Кой отрязал лента. Кой направил акция за чистене, фащане на копринени буби и други.
Уморих се. Сега ме пускай за реклама да започна да давам съвети. На твоя мейл естествено, ха ха ха.. На теб не искам пари :))).

7 коментара:

  1. Ммм, нещо не е разбрала котката. Ако ще постваш манджи, гледай да са максимално оплескани.По неразгадаема за мен причина, се четат повече от всичко друго, което съм качила напоследък ... То и ние не сме редовни, ама потребителите хептен не можеш ги разбра!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. ама тва не става ли бе " Пържола азорзо на гъбено плато аферфе " Не е ли максимално оплескано

      Изтриване
    2. ами ако го оплескаш, докато готвиш и сложиш съответните убедителни снимки, да! :D

      Изтриване
  2. Аз я зимам Пържолата азорзо на гъбено плато аферфе, многу изискано ми звучи, не като селските манжички на Глокси, ако и да са с перфектни снимки.:D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ето :) Кажи на Гло ха ха Инак как ще пита Котката ха ха ха

      Изтриване
    2. Квомммм? Имате оплаквания от манджите ми ли? Утре кой не ви направи пържоли от тиквички! :Р

      Изтриване