сряда, 11 юли 2012 г.

Мумията се завръща - При Идиотова

Е е е е е, бахси. Тъкмо си вапсах косата пет косъма и половина ( той половината, къдрав ма) с ролки от осемдесет и девета. Нали ги знаете ония ламаринените. Като дръпнеш да го закачиш и топчето ти фърчи. Та по стария метод. 
Откраднах на детето тетрадката по контролни и правопис с двойки( после да кажа че я е скрило). Нцвъках си косата на фантифлюшки и молци ( от преждата ) и хоп ще фъргам кафето на котлоня .
Ма няма бе.  Тая въщкава къща си е така. Мрази ме. Прилича на свекървещица. Като ме види до буркана с кафе и цигарите и ми фраска номер.
Канала се запушил този път. Няма да се дам на този свинарник.
Шит, тихо. Да не чуе Ламянокротова, че ще ни скотавчи на суджук, пържоли, кебапчета и кюфтета. Като дойде лятото, кучетата зачезват. Отворила си е един нужик и му казва бар. Месо трябва. Има уши на пеленгатори и това свинарник, мммм.
Сега канала. че фуни и ми окапаха мислите за кафе, за секс, за музика и тръпки ме побиват какво още.
Вземам права лопата, кирка, чук, тесла. мотика и каквото има. Къща е това не е панелка  с тесновладейски тръби. Канал като на Нил. Може и крокодили да има. Не само торбички и санитарии от блока.
И като задълбах оная ти ми тиня. Тъкмо ще ми мине сърбежа за коло маска. 
Дълбая, дълбая и хич не се усещам.
Боже да не стигнах гробищата. Или да не се задуших и да съм умряла.
- Дръжте гооо. Какво голямо, кално и рошаво куче излезе от дупката. 
Тъкмо да викна. Това е Ламянокротова и като едното нищо ще ми хвърли томахавката.
 Тогава вдигнах очи и видях един чисто новичък багер. Копае и хич не му дреме. Аз се чудех, кой ми е задръстил канала и не мога да си дигна крака, та да си зяпам ( не казвам :)). 
Повдигнах кирката и тръгнах към багера.
- Мумия, мумия. Бягайте.
Улицата се изпразни. От един прозорец се показа Идиотова.
-  А ве Руми влез при кюфтета  с тая кирка.  И да не забравиш. Удари една две тук, там. Аз правя кафе. Ма може ли първо в банята, ха ха ха.

пп  Написано е плод на фантазията ми с цел да повдигне настроението на Ирония!

2 коментара:

  1. Ахахахаха, добре де, успя! И странно, но има една Лайнянокротова тъй де..Ламянокртова, ама в друг смисъл:)))) Демек- ше пием ли кафе или..?:DDDD

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Щеще ма Добрич Бургас Мерси:) радва се на усмивката ти :)

      Изтриване