понеделник, 15 октомври 2012 г.

Сарказмът ми се е събудил ( той не е лягал)

Да им се чудиш начи на тия здравите за къф хал се нареждат по опашки?!
Я на поликлиники, а на болници я на гробищата ( оф пресолих манджата). Ако тва болно текезесе ТЕЛКата обърне нещата на каруцата от сакатлък
Че и се карат мама му стара. Кой бил пръв, кой подред и кой е стоял до врата от седем и трийсе щот си нямал работа.
В една редица. В две. На стена, на колене. Да ги пита някой, здрави и прави ора за к'во им е това офтекясване и тоя голям портфейл, дето няма къде да го държат.
Ахааа. Да раздават помощи и милостиня, че всичките тия са жив зян в епидемия.
Няма хлабаво ви казвам.
Влиза изправения  като кол и вол в кабинета и ахаа да каже нещо и отсрещаа.
- Тия  овце не се научиха на ред. Направо съм подпушил и огън ми гори под задника.  Дайте нещо за тоя пожар, бе. Не мога сам. Въобще не сте толерантни. Това е дискриминация.
Вън, вън, вън. Лошо ми е. Празно ми е. Вие ми се свят. 
Оф да поседна. 
- Сестра едно кафе, че луднах направо. Ма тия и едно кафе не донесоха днес. Е гатиии хуманността.  Ще се мре.
Дъррррр.
- Пратете от отделението някакво кафе, че доктора рита. Сестрата, която е в нервен шок и въобще не обръща внимание на огромната опашка отвън.
- А ве. Вие там долу бяхте  в лудницата май. Тука и с ченгел да завъртиш, нищо няма. Всичко и изпаднало в хистерия за сухооо. И само от време на време ако съвсем пресъхнат пият уиски по пет.
Вижте в ТЕЛКата. Скоро бяха плувнали , но им мина боледуването и сега на две патерици и три инвалидни колички са тука и приематтт  милостиня в епидемия.
Само, че те така стискаха бастуните, че не дигнаха и телефона. Явно ич не са в ред горКите и имат нужда от спешна, финансова доброзорна помощ. Инак току са се джаснали през някой етаж от болка.
А а а, доктора ли? Оправя си амока кат направлява редиците за вкъщи без направления и навигация за тяхната здравина.
А те като отидат на другия ден да попита тслучайноооо, нейдеее. От какви кучи марки са болни тия, че приближават толкова много гробищата към себе си, срещат само едни табели.
Дарете на слабите!. Дарете на бедните!  Дарете за хляб! Инак до тук!

Няма коментари:

Публикуване на коментар