вторник, 9 октомври 2012 г.

Голи, мъжки задници

Предисловие

Кво сия, вулгарно ли заглавието, ммм. Който се страхува от голите мъжки задници преди да ги заразмятвам из блога, чаууууу.
Ма Гуглето е виновно. Аз мислех да пиша нещо друго. Винаги преди да се тръшна в мазол с клавишите пробягвам тук и там. Миналата седмица гледах статистиката и тя красива и точна като математика. Няма нито един байгън за цяр и  лаф. Викам си, бреййй тва Гугле взело да ми чете музата.
Ма днес останах кат мъжко чейне на порно филм. Или  женско такова на мъжки стриптийз.
Точно така. Не съм ходила, снимала или писала за задниците на мъжете. Отделното, че аз самата предпочитам предници. Не, че не мога ха ха ха.
Ма в нета колкото щеш. Очи  пълни, ръце празни. Файда цццц. Умствено промиване на мозъка.
Днес реших да угодя на Гуглето ( само за един задник :)  ) и да пропиша за нещо дето го е нямало и идвано да е имало.
С Гугле шега не бива. Аз досега голям страх и затова ич  не съм угаждала ха ха ха

Пена седеше срещу разпльокания мъжки  задник върху канапето с една пинсета , очила четри диоптъра и половина и почтИ крештеше.
- Де си хойкал бе, дърт пезевнк такъв. Сега да се кьоря да ти вадя кърлежите от тревните и гористи похождения с някоя пъстарметина. Ми да дойде тя да ти мирише пръднята сега, а не другите части, мммм.
Ще взема ножа да знайш и кръв ще се лее. Няма да те коля веее. Не пискай кат прасе.  Ще вадя тия гадини, че са много. А ти нямаш да ми дадеш и вредни.
Аууу, тука един бял. Ще ти е на късмет ха ха ха да взема да ти го оставя. Той може да смучи повече кръвчица. И кат погрознее( задника), оная или онея ( де да знам колко са ) няма да се хецкат върху него. Разбра ли ?
Я се обърни? Обърни се ти казвам, инак вземам орюжиетоооо.
Леле.... де са ти космарлаците. От кога разбиргаш от епилация, че не видя ни една резка от кривия ти бръснич. А я се чудя що тъй рядко ме докосваш и кво ми липсва.
Не. На теб ти липсвало  женски гадини. На мен пинсети и касапски нож.
И бенката ти я няма. Точно на върха му беше, тъкмо петнайсе години. Тука има, няма време си успял да я изтъргаш.
Айде, задника ти е нов. Ма сега си искам бенката. Поне това ми беше от твоето достойнство нощем. Аз със задника ти работа нямам. Изчезвай докато не дойде достойнството ти на мястото.

Няма коментари:

Публикуване на коментар