сряда, 23 януари 2013 г.

Партиен многоглавен член

Както си пиеха кафето на терасата в януарския топъл следобед, изведнъж Вълю се изправи.
- Не ги знам какви сега, ма ще ставам партиен член. То щот едно време някой ги знаеше.
Но да си член, си беше готско, както казва внука.
Къщата ти на центъра. Лозето ти, пет декара. Бе всичко по много. Подписваш се и си блейш.
Аа аз изтървах сума време. Ма бързо се сменяват бе. Тъкмо да се туря член, омазали се и дим да ги няма.Бързо мислят и бързо пипат. Я съм от бавните.
Решил съм, с един стар член не става.
Въльовица подскочи. Изля си кафето по чистата блуза и изрмжа.
- Тиии, къшния си член не мойш да оправиш, та си тръгнал по обществени с облагиии.С два члена, най много да спиш в мазето пиян по обществена линия. И залян по лично естество.
Въльовица трясна чаша пред опуления си мъж, като разпиля утайката де трябва и не трябва и хукна към комшийката си да си начешат езиците. Инак работата тъдява ич няма да тръгне, без да се знае дали и нейния се членосва.
- Квоо да ти кажа комшийке. Моя ооодавна се си разхожда с два члена. Въпреки, че сега и двата не струват и пет пари. Ма не увира. Оня ден го хванах при зайците. Пуснал ги на двора и им вика. - Кой не скача е червен.
Пена вдясно па нейнию садял в горичка. На първи чеп спирало да расте. Но той си знаел неговата. Седял до чепа и казвал. Това е моя член
Дудора беше много зле, да знайш. кат рекъл нейния имам четри члена. Един кат бога, един кат роза, един кат дърва и един кат вода. Ма тя на лий ербаб рода. Извади психо ТЕЛК- пожизнен сто процента и сега си живурка. А нейния все си брои членовете и все не улучва.
А ти внимавай. Твоя ако стане с два члена, да не ти направи двора на магистрала и да тури камъни у спалнята. И ша та питам аз тебе кво хващаш от двата му члена.
То да не е едно време сума години.Сега  за четри години, членовете голи, голенички. Парсата стига само за кратуната. Ма знаеш че  кратуната е само една. Или някой многоглавен змей.

Няма коментари:

Публикуване на коментар